Käsipyyhkeet äänitysstudion taukohuoneeseen

Home / Musiikki harrastuksena / Käsipyyhkeet äänitysstudion taukohuoneeseen

Käsipyyhkeet äänitysstudion taukohuoneeseen

Musiikki on ammattina yllättävän monipuolinen ja musiikin äänittäminen on antoisaa, mutta myös haastavaa ja aikaa vievää työtä. Tästä syystä onkin tärkeää, että äänitysstudion taukohuone on mahdollisimman viihtyisä. Onneksi hyvin pienillä asioilla viihtyisyyttä voi lisätä aimoaskelin. Esimerkiksi laadukkaat käsipyyhkeet äänitysstudion taukohuoneessa tuovat tiloihin pientä luksusta.

Laadukkaat käsipyyhkeet netistä

Laadukkaat käsipyyhkeet on helppo ostaa netistä BGA-nimisestä verkkokaupasta. Parhaimmillaan pyyhe voi olla koristeellinen sisustuselementti, joka tuo pieneenkin taukotilojen wc:hen kivaa tunnelmaa. On yllättävää, kuinka paljon näin pieni asia voi vaikuttaa taukotilojen wc:n yleisilmeeseen. Pyrkiessäsi luomaan tiloihin yhdenmukaisen ja tyylikkään kokonaisuuden, voit valita tiloihin toisiinsa sointuvia yksivärisiä pyyhkeitä. Käsipyyhkeitä kannattaa ostaa kerralla enemmän, koska niitä pitää pestä ja vaihtaa usein.

Jos tiloissa työskennellään aina samalla porukalla, eikä tiloissa haluta käyttää kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä, yksi hyvä vaihtoehto on hankkia jokaiselle työntekijälle oma nimikkopyyhe. Nimikkopyyhkeet voi ostaa jokaiselle vaikkapa heidän omassa lempivärissään ja niitä voidaan säilyttää kunkin omalla nimikoidulla paikalla. Näin äänitysstudiossa voidaan säästää luonnonvaroja ja pitää huolta hygieenisestä käsienpesusta. Jos studiolla käy vierailevia tähtiä, kannattaa wc-tiloihin varata ainakin yksi käsipyyhe vierailijoille.

BGA:n valikoimat ovat laajat ja monipuoliset mutta sopivien vaihtoehtojen löytäminen on tästä huolimatta nopeaa ja helppoa, sillä sivustolta löytyy hyvät hakufiltterit. Voit filtteröidä käsipyyhkeitä esimerkiksi niiden värin, materiaalin tai koon perusteella. Jos haluat löytää mahdollisimman edullisia vaihtoehtoja, lajittele hakutulokset siten, että edullisimmat vaihtoehdot näytetään ensimmäisinä. Edullisimmat käsipyyhkeet maksavat BGA-verkkokaupassa jopa alle neljä euroa. Näin edullisia pyyhkeitä voi ostaa helposti kokonaisen pinon ilman, että käsipyyhkeiden ostaminen tekee kovin suurta lovea studion budjettiin.

Anna arvomaailmasi näkyä studiolla

Yrityksen toimitilat kertovat omalta osaltaan siitä, millaisesta organisaatiosta on kyse. Yrityksen kulttuuri näkyykin sen tilojen tilasuunnittelussa – tämä koskee niin itse äänitysstudiota kuin sen taukotilojakin. Studion työntekijöiden ja vierailijoiden arvostus näkyy pienissä teoissa, jotka eivät vie paljoa rahaa, mutta jotka kertovat toiselle osapuolelle, että heitä arvostetaan. Tällaisia pieniä tekoja voivat olla esimerkiksi puhtaat ja laadukkaat käsipyyhkeet studion taukotiloissa, mahdollisuus käyttää erikoiskahviautomaattia maksutta äänitystauoilla, tarjolla olevat pienet herkut ja vesipullot sekä mukavat istuimet, joissa on kiva levähtää äänitystaukojen aikana. Tutkimusten mukaan maamme parhaiden työpaikkojen tiloilla on merkittävä rooli menestyvän organisaation toiminnassa.

Tiloista voi tulla myös tärkeä osa yrityksen omaa strategiaa ja ne voivat olla mukana rakentamassa yrityksen identiteettiä. Yrityksen tilat tarjoavat yritykselle mahdollisuuden erottua joukosta ja totta kai olisi toivottavaa, että tämä erottuminen olisi positiivista ja että se kertoisi yrityksen kulttuurista ja tekisi sitä näkyväksi. Ympäristönäkökulmat ovat yksi tärkeä ja trendikäs keino erottua ja ympäristönäkökulmien huomioiminen lähtee hyvin pienistä seikoista, kuten juurikin edellä mainittujen kankaisten käsipyyhkeiden suosimisesta kertakäyttöisten käsipyyhkeiden sijaan.

Parhaimmillaan äänitysstudion tiloista ja etenkin sen taukotiloista saadaan luotua niin viihtyisiä, että ne ovat ikään kuin kodin jatke – tila, jossa on helppoa ja mukavaa olla ja tehdä töitä. Tällaisissa tiloissa viihdytään ja niissä on kiva tavata työkavereita. Samalla motivaatio nousee ja intohimo musiikkia kohtaan roihahtaa täysliekille. Mukavissa tiloissa ihmisten on entistä helpompaa antaa käsillä olevalle projektille kaikkensa ja saavuttaa paras mahdollinen suoritus!

booster