Musiikkialan koulutus Pop & Jazz Konservatoriossa

Home / Musiikkialan koulutus / Musiikkialan koulutus Pop & Jazz Konservatoriossa

Musiikkialan koulutus Pop & Jazz Konservatoriossa

Haaveiletko musiikkialan koulutuksesta? Tämä artikkeli kertoo millaista koulutusta Pop & Jazz Konservatorio tarjoaa. Monipuolinen Pop & Jazz Konservatorio voi olla oikea valinta juuri sinulle, jos haaveilet musiikkialasta tulevaisuuden työllistäjänä, joten jatka ihmeessä lukemista, ja ota selvää millaisia opintoja voit Pop & Jazz Konservatoriossa suorittaa.

Pop & Jazz Konservatorion opintotarjonta

Pop & Jazz Konservatorio tarjoaa musiikkialan ammatillista koulutusta, eli jos haaveena on opiskella musiikkialan ammattilaiseksi, kannattaa tutustua Pop & Jazz Konservatorion opintotarjontaan. Pop & Jazz Konservatoriossa on mahdollista suorittaa 180 opintopisteen perustutkinto, jota voidaan pitää ensimmäisenä askeleena kohti musiikkimaailman huippua. Tässä ammatillisessa koulutuksessa voi hankkia musiikkiteknologin tai muusikon ammatin. Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa musiikkialan opintoja joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

Pop & Jazz Konservatoriossa voi suorittaa myös 150 opintopisteen ammattitutkinnon musiikkituotannossa. Tutkinto auttaa kehittämään opiskelijan studiotyöskentelyä ja projektinhallintaa. Toisaalta se voi myös syventää hänen osaamistaan sovittamisen tai säveltämisen saralla. Koulutuksesta valmistuu ammattilaisia, jotka joko tekevät tai tuottavat musiikkia. Tämän koulutuksen yhteydessä opiskellaan myös itsensä markkinointia, joka onkin tärkeä taito kilpaillulla alalla satojen muiden ammattilaisten joukossa. Omaa osaamista on osattava ja uskallettava markkinoida. Jotta voi hakea tähän koulutukseen, tulee hakijalla olla musiikkialan peruskoulutus, tai työelämästä kerättyä vastaavaa alan osaamista.

Opintojen rahoittaminen Pop & Jazz Konservatoriossa

Hyvä uutinen opiskelijalle on se, että Pop & Jazz Konservatoriossa suoritettavista ammatillisista opinnoista ei peritä lukukausimaksua. Pop & Jazz Konservatoriossa opiskeleva voi hakea opintorahaa ja -lainaa sekä asumistukea. Lisäksi Pop & Jazz Konservatorio kustantaa opiskelijalle opiskelupäivinä lämpimän aterian. Asuntolaa Pop & Jazz Konservatoriossa ei kuitenkaan ole, ja asuntoa Pop & Jazz Konservatorion opiskelijoiden kannattaa kysyä esimerkiksi HOAS:lta.

Huolimatta siitä, että Pop & Jazz Konservatorion opiskelijat voivat saada opintososiaalisia etuja, voi elämä opiskelijana olla taloudellisesti tiukkaa. Tällöin kannattaa harkita muutamien työkeikkojen tekemistä silloin tällöin opintojen lomassa. Opiskelupaikka Pop & Jazz Konservatoriossa saattaa saada monet kiinnostumaan palkkaamaan sinut erilaisiin esiintymistilaisuuksiin. Jos opiskelet Pop & Jazz Konservatoriossa, voit esiintyä erilaisissa tilaisuuksissa tunnelman tuojana esimerkiksi laulamalla.

Mikäli työskentely esiintyvänä taiteilijana ei ole oma juttu, on ehkä mahdollista opettaa laulamista tai jonkin instrumentin soittamista lapsille. Opinnot Pop & Jazz Konservatoriossa toimivat hyvänä ponnahduslautana ja markkinointikeinona tarjotessasi laulu- tai soittotunteja lähialueesi lapsille. Samalla saat sellaista työkokemusta, josta voi olla apua opinnoissasi Pop & Jazz Konservatoriossa, sekä myöhemmin työelämässä.

Mahdolliset jatko-opinnot Pop & Jazz Konservatorion jälkeen

Suoritettuasi musiikkialan opinnot Pop & Jazz Konservatoriossa voit jatkaa musiikkialan opiskelemista eri korkeakouluissa, kuten ammattikorkeakouluissa. Esimerkiksi Metropolia ammattikorkeakoulu voi olla siihen hyvä vaihtoehto, sillä eräs sen koulutusohjelmista toimii Pop & Jazz Konservatoriossa.

booster