Paco Rabannen tuoksut ovat oivallinen valinta musiikkitapahtumiin

Home / Musiikki harrastuksena / Paco Rabannen tuoksut ovat oivallinen valinta musiikkitapahtumiin

Paco Rabannen tuoksut ovat oivallinen valinta musiikkitapahtumiin

Musiikkitapahtumiin on tapana pukeutua tapahtuman luonteen mukaan ja moni valmistautuukin tapahtumaan jo hyvissä ajoin pohtien tilaisuuteen sopivaa asua ja asusteita. Valitettavan moni kuitenkin unohtaa yhden tärkeimmistä asusteista tai käyttää sen valintaan huomattavasti vähemmän aikaa – ja tämä asia on hyvä tuoksu. Ellet vielä ole löytänyt lempituoksuasi tulevaan musiikkitapahtumaan, kannattaa ehdottomasti tutustua tässä artikkelissa esiteltäviin Paco Rabannen hajuvesiin ja muihin tuoksuihin, sillä niiden joukosta saattaa löytyä uusi, monenlaisiin musiikkitapahtumiin, sopiva tuoksu!

Mistä Paco Rabanne -tuoksut ovat saaneet nimensä?

Paco Rabanne -tuoksujen nimi juontaa juurensa baskilais-ranskalaiseen muotisuunnittelijaan ja arkkitehtiin Francisco Rabaneda y Cuervoon, joka tunnetaan Paco Rabannena ja syntyi vuonna 1934 Espanjassa. Hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen 60-luvulla hätkähdyttävien hajuvesiensä ja valmisvaatekokoelmiensa ansiosta ja hänen nimeään käytetään yhä monenlaisten kokoelmien markkinoimiseen.

Francisco Rabaneda y Cuervon isä teloitettiin kenraali Francon ajan Espanjassa. Äiti ja poika muuttivat Ranskaan 1939, jossa Francisco Rabaneda y Cuervo hankki arkkitehdin koulutuksen. Alussa hän saavutti kuuluisuutta koristevalmistajana tehdessään yhteistyötä esimerkiksi Christian Diorin kanssa. 60-luvun puolessa välissä Francisco Rabaneda y Cuervo perusti muotitalon, joka kantoi nimeä Paco Rabanne. Muotitalon ominaispiirteenä oli erikoisten materiaalien hyödyntäminen. Muotitalossa käytettiinkin runsaasti esimerkiksi metallia, paperia ja muovia ja sen ensimmäinen mallisto sai kutsumanimen manifesti.

Monet pitivät Paco Rabannen tyyliä futuristisena, ja maailmanlaajuiseen huomioon tyyli nousi Barbarella-elokuvan myötä. Paco Rabanne teki nimittäin elokuvaan puvustuksen. Elokuva ilmestyi vuonna 1968.

Parfyymituotannon Paco Rabanne aloitti tehdessään yhteistyötä Puig-hajuvesimerkin kanssa. Tuotannon ensimmäinen naisille suunnattu tuoksi oli Calendre-niminen tuoksu, joka ilmestyi markkinoille vuonna 1969. Myös miehet saivat oman ensimmäisen tuoksunsa, tosin vuosia myöhemmin, vuonna 1973, kun markkinoille ilmestyi Pour homme -niminen tuoksu. Paco Rabannen oma hajuvesitehdas syntyi myöhemmin Ranskan Chartresissa.

Miksi Paco Rabannen tuoksu?

Joukosta erottuva Paco Rabanne kiinnittää huomion ensinnäkin upeilla tuotepakkauksillaan, jotka erottuvat joukosta ja ovat erityisen näyttäviä. Ellet usko, niin surffaile hajuvesi.fi-sivustolle ja etsi sieltä Paco Rabannen tuotteita. Esimerkiksi 1 Million EdT, Invictus EdT, Lady Million EdP, Invictus Victory EdP, Olympea Edp ja Olympea Blossom EdP on pakattu erityisen näyttäviin ja joukosta erottuviin pakkauksiin, joiden edessä saattaakin iskeä todellinen valinnan vaikeus! Muista tilata samalla myös sarjan deodorantti!

Esimerkiksi 1 Million EdT on saanut asiakkailta hyvää palautetta ja sitä on kehuttu hyväntuoksuiseksi. Kyseinen tuoksu on saapunut markkinoille vuonna 2008 ja se kuuluu hedelmäiseen ja aromaattiseen tuoksuperheeseen. Tätä tuoksua suositellaan rentoon käyttöön eli se soveltuu hyvin monenlaisten musiikkitapahtumien tuoksuksi.

Paco Rabannen Invictus EdT -pakkaus sen sijaan muistuttaa upeaa palkintopokaalia. Tämän EdT:n pohjatuoksuja ovat ambra, guaiac-puu, patsuli ja jäkälä, keskituoksuja laakerinlehti ja jasmiini ja ensituoksuja greippi, merelliset tuoksuvivahteet, tachibana, sitrus, mandariiniappelsiini sekä greippi. Tuoksua voi käyttää koko vartalolle ja se on suunnattu miehille. Tuoksu kuuluu puiseen tuoksuryhmään ja vedelliseen tuoksuperheeseen.

Paco Rabannen tuoksut on helppo tilata osoitteesta hajuvesi.fi. Saat näin mielenkiintoiset perinteet omaavat tuoksut näppärästi netin kautta ilman turhaa säätöä – kilpailukykyiseen hintaan. Näin sinulle jää näin enemmän aikaa ja rahaa kaikkiin muihin valmisteluihin, jotka liittyvät tulevaan musiikkitapahtumaan osallistumiseen.

Jos osallistut musiikkitapahtumaan partnerin kanssa, ovat Paco Rabannen näyttävät tuoksupakkaukset myös upea lahjaidea, joka ilahduttaa saajaansa ja luo pohjaa mukavalle tapahtumalle yhdessä oman rakkaan kanssa. Esimerkiksi Paco Rabannen kullanväriset tuoksupakkaukset kertovat jo ilman sanoja lahjan saajalle, kuinka tärkeä hänelle olet – suorastaan kultaakin arvokkaampi!

booster